Celebració autonòmica Dia Mundial del Treball Social

31.01.2023


Des dels tres col·legis de Treball Social de la Comunitat Valenciana volem celebrar el Dia Mundial del Treball Social  amb la vostra participació en les següents activitats que ja tenim tancades:


VISUALITZACIÓ I DEBAT SOBRE EL DOCUMENTAL " VOLER-LA ÉS CREAR-LA"

 

Dia 9 de març a les 17h.

Lloc sede del col·legis de Alacant C/ Pintor Murillo 27-29. entl.

Formulari d'assistència ( places limitades) : https://forms.gle/vfJUT9znh4SMmLiK8 (el formulari es tancarà el 7/3/2023 a les 24h)

El documental “Voler-la és crear-la” és una pel·lícula dirigida per Cecilia Barriga que arreplega la lluita legal de la família Calleja pel dret de Rubén a estudiar en un centre ordinari, la trobada del grup Estudiants per la Inclusió amb la Ministra d'Educació d'Espanya, el recorregut de Raúl Aguirre i la seua família per a exercir la seua autonomia, les xarxes de suport mutu entre famílies que han anat sorgint al voltant els drets de les persones nomenades per la discapacitat o el procés de transformació col·lectiva del col·legi La Parra per a donar cabuda i resposta a tot el seu alumnat.

Volem que el documental siga un al·licient per a generar un posterior debat entre els assistents  sobre l'educació que tenim i la possible. 

El documental ha sigut facilitat per Voler-la és crear-la, una agrupació de persones de diferents col·lectius –investigació, docència, família, alumnat– mobilitzades i treballant en xarxa al voltant de la conquesta d'un dret humà: l'educació inclusiva.


Cecilia Barriga (Concepción, Xile, 1957) és una directora, guionista i productora audiovisual hispana-xilena que utilitza diversos formats i gèneres: videoart experimental, **performance, documental i cinema de ficció. Des de l'inici de la seua carrera en 1982 ha documentat la situació de les dones en el món, el pensament i activisme feminista i la construcció d'identitats, individuals i col·lectives. També ha seguit de prop el procés de moviments ciutadans com el 15M a Espanya, “**Occupy Wall Street” als EUA i les protestes d'estudiants a Xile. Constant viatgera, a més de Xile i Espanya ha residit a Nova York, l'Havana, Berlín i Zuric. Els seus treballs s'han exhibit internacionalment en museus d'art contemporani, canals de televisió, festivals i sales de cinema.



CAMPANYA DE VÍDEOS CURTS :

La base del lema d'enguany, és la Diversitat, aspecte en el qual les treballadores socials som expertes. Si tu, la teua entitat o equip de treball voleu col·laborar, contacteu amb nosaltres per a poder editar un vídeo curt, d'un minut de duració, responent a unes preguntes breus, que es basen a explicar que és la diversitat per a la teua entitat, i com es treballa des del treball social, la qual cosa permetrà també donar difusió a la vostra organització des de les nostres xarxes socials.

Si t'animes envia'ns un vídeo curt a formacion@cotsalacant.es  contestant a alguna de les següents frases o si el prefereixes a totes elles, això sí, respectant el temps màxim de duració (45 segons): 

   - La diversitat per a mi/nosotr@s és...

   - La diversitat contribueix a la societat...

   - Des del nostre col·lectiu/professió enfoquem la diversitat…



PAUTES VÍDEO:

Format vertical està bé
Duració 45 segons
Pla aconsellat: mig curt (des del cap fins a la meitat del pit i deixant una mica d'aire per dalt)
Gravar amb un fons llis (colors neutres com a blanc o arena a poder ser)
Gravar en espais sense soroll de fons (millor en interior que en exterior)
Assegurar l'estabilitat del telèfon mòbil el màxim possible (millor sobre una superfície o un trípode que a pols)
No et talles i participa!! Tens de termini fins al 10 de març.

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info