Obri la inscripció per a la V Jornada Autonòmica de Serveis Socials 2023

06.02.2023

Alicante, 06/02/2023.- Des d'aquest dilluns, 6 de febrer, i fins divendres 24 de febrer, obri el període d'inscripcions per a la V Jornada Autonòmica de Serveis Socials, que se celebrarà en el Teatre Serrano de Segorbe (Castelló) el dimecres 1 de març.

 

Organitzada pels Col·legis de Treball Social de Castelló, València i Alacant i amb la col·laboració de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, la Diputació de Castelló i l'Ajuntament de Segorbe, la Jornada abordarà de la mà de professionals del sector de diferents comunitats autònomes, el present i el futur del Treball Social en el marc del nou Model Valencià de Serveis Socials per a avançar, entre totes i tots, cap a un futur més social.

 

Inaugurada per Aitana Mas, consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives i vicepresidenta del Consell, la primera de les ponències, ‘Futur del Treball Social en els nous escenaris’, serà a càrrec de Victoria Belis, Premi Estatal de Treball Social 2022.

 

Li prendrà el relleu Joan Crespo, director general de l'Institut Valencià de Formació, Investigació i Qualitat dels Serveis Socials, que abordarà el desenvolupament normatiu en la construcció del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials.

 

Dues taules redones, una a càrrec dels Col·legis Oficials de Treball Social de Granada i Aragó i de la Plataforma SOS Serveis Socials de Sant Vicent del Raspeig sobre la reivindicació de l'espai professional del Treball Social en el nou model de Serveis Socials; i una altra sobre el paper dels sindicats en la defensa dels interessos de la professió, amb CCOO, UGT i CSIF, completaran la jornada.

INSCRIPCIONS:

https://www.cgtrabajosocial.es/castello/eventos/v-jornadas-autonomicas-de-servicios-sociales/1995/view

 

PREU INSCRIPCIÓ

  • Col·legiades/us: 30 euros

  • Estudiants: 15 euros

 

TERMINI D'INSCRIPCIÓ: del dilluns 6 al divendres 24 de febrer de 2023

PROGRAMA

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info