Dia dels Drets Humans

10.12.2022

El Dia dels Drets Humans se celebra el 10 de desembre a tot el món, enguany el lema és "Dignitat, llibertat i justícia per a tots i totes". 

Com indica el Consell General, el Treball Social alça la veu per a alertar del moment de greu risc en el qual ens trobem amb el ferm compromís per a defensar i apuntalar els Sistemes de Protecció Social. La universalitat efectiva dels Drets Socials, com a part integrant dels Drets Humans Fonamentals, i l'essencialitat dels Serveis Socials són els principis essencials de la nostra professió i una reivindicació històrica del Consell General i els Col·legis Professionals. El dret als Serveis Socials té identitat pròpia en la Declaració Universal dels Drets Humans (Art. 25.1), igual que altres sistemes. 


En aquesta línia el Col·legi Oficial de Treball Social de Granada, amb el suport del Consell General llança una campanya per a garantir la inclusió digital per a totes les persones, incloent les més vulnerables:

Accedeix a la campanya: 

https://www.cgtrabajosocial.es/granada/noticias/campana-para-garantizar-la-inclusion-digital-para-todas-las-personas-incluyendo-las-mas-vulneradas/8853/view

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info