FORMULARI DE FORMALITZACIÓ MATRÍCULA CURS *IVAFIQ:

Pla Formatiu emparat en  el conveni que la Vicepresidència Segona i Conselleria de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge,  amb el Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant, per a la formació de persones professionals del sistema públic Valencià de Servicis Socials.
 
 
EMPLENA ESTE FORMULARI PER A ACCEPTAR LA TEUA ADMISSIÓ EN EL CURS I FORMALITZAR LA MATRÍCULA.

DADES PERSONALS

*Tal com apareixen en el teu DNI
*Tal com apareixen en el teu DNI
*Sense guions i amb la lletra corresponent
*
*Torne a introduir l'email per a confirmar
*
*
*

COMPROMISOS

DECLARE:

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

DEURE d'INFORMACIÓ – PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

En compliment del deure d'informació establit en la normativa vigent sobre Protecció de Dades (EL 15/1999, RD 1720/2007 i Reglament UE 2016/679), el Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant (COTSA) li comunica que al tractament de les dades personals recollits en la present sol·licitud li serà aplicable els següents:

Fines
Gestió d'inscripció en ponències i cursos formatius, així com seguiment de l'evolució i desenvolupament acadèmics.
Facturació del servei prestat, si procedira.


Responsable del tractament
COL·LEGI OFICIAL DE TREBALL SOCIAL D'ALACANT, amb domicili en Carrer Pintor Murillo 17-29, Entresòl, 03004, ALACANT

Legitimació
  La base jurídica del tractament de dades personals respon al lliure, específic i inequívoc consentiment del seu titular, de conformitat  amb l'article 6.1. a) del Reglament UE 2016/679.

Destinataris
Les dades personals recollits en aquest document seran gestionats pel responsable del tractament, si bé podran ser facilitats al ponent intervinent  per al degut seguiment de l'evolució acadèmica, així com l'atenció de consultes.  La posada a disposició serà necessària per a complir amb la petició del col·legiat/a, suposant l'omissió de la mateixa la impossibilitat de complir amb la sol·licitud iniciada pel col·legiat/a.Les dades podran ser cedits a la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i polítiques Inclusives exclusivament per a la justificació i comprovació de la subvenció rebuda per la seua realització.

Termini de conservació
COTSA conservarà la informació subministrada per el/la titular de les dades durant el temps que s'estenga el curs o ponència al qual va cursar la inscripció, si bé COTSA es reserva el dret  d'emmagatzemar-la durant els terminis de prescripció a l'efecte del compliment d'obligacions tributàries i administratives, així com l'atenció i/o interposició de reclamacions o accions judicials.

Drets
El titular de les dades estarà legitimat en tot moment a exercitar davant COTSA o el responsable del tractament el corresponent dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat, comprometent-se COTSA a justificar recepció de la petició i donar resposta a la mateixa en els terminis legalment establits. Així mateix, podrà elevar, en cas que considere que el tractament no s'ajuste a l'estipulat en la normativa sobre protecció de dades, denúncia davant l'autoritat de control, la competència del qual correspon, en el present cas, a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, amb seu a Madrid, Carrer Jorge Juan, 6, 28001.

Condicions d'ús

 

Els cursos estan dirigits a professionals dels següents àmbits funcionals: Atenció Primària Bàsica, Atenció Primària Específica i Atenció Secundària de Servicis Socials i es guardarà un percentatge per a persones desocupades i/o recentment diplomades.
 
No podrà inscriure's en estos cursos el personal FUNCIONARI DE LA GENERALITAT VALENCIANA
 
És important que abans de triar lliges bé la informació de cada curs i comproves que complixes amb els requisits d'admissió i que t'assegures que podràs assistir almenys al 80% de les hores lectives.
 
Per als cursos que es realitzen a través de seminari web :
 
Serà obligatori tindre la cambra oberta per tant si t'inscrius has de tindre en compte este aspecte i comptar amb càmera i micròfon en condicions abans d'iniciar el curs.
 
Si t'apuntes a un curs seminari web que coincidix amb el teu horari de treball hauràs de sol·licitar permís en el mateix per a realitzar-ho ja que no es pot simultaniejar el treball amb la docència.
 
L'avaluació del curs vindrà marcada per la participació en les sessions i l'assistència d'almenys a un 80% del total de les hores. Per a la justificació del 20% restant de faltes, deuràs  de fer arribar a l'organització el document justificatiu de la mateixa que haurà de ser per malaltia, defunció d'un afí, incompatibilitat laboral o causa major. Així mateix, la certificació vindrà determinada pel compliment i realització d'almenys el 80% de les tasques requerides si n'hi haguera.
 
Per ultime, pensa que en esta formació moltes persones es queden en llista d'espera així que et demanem que sigues solidari/a i conseqüent i que si una vegada admés/a no pots realitzar el curs avises amb la suficient antelació perquè un altre company/a ocupe el teu lloc.
 
Aquelles persones que sent admeses no acudisquen o aprofiten el curs, ni avisen dels motius de la seua baixa almenys amb 4 dies d'antelació a l'inici d'este, seran penalitzades per a altres cursos gratuïts que realitze el col·legi i només podran assistir en el cas que una vegada admesos tots els inscrits quedaran places.
 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info