FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ MÒDULS FORMATIUS DE PREPARACIÓ D'OPOSICIONS PER A L'ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA: ADMINISTRACIÓ LOCAL.

PER A MATRICULAR-TE EN ELS MÒDULS FORMATIUS DE PREPARACIÓ D'OPOSICIONS PER A L'ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA: ADMINISTRACIÓ LOCAL.
 
  1. Llig atentament la informació de cada curs 
  2. Decidix quins mòduls vols cursar.
  3. Emplena est  el formulari de PREINSCRIPCIÓ mastegant tots aquells mòduls que vulgues cursar.
  4. Espera al fet que et confirmem per email que comptes amb plaça.
  5. Entre 30 i 20 dies abans de l'inici de cada mòdul t'enviarem un email perquè realitzes el pagament del mateix i formalitzes la matrícula.

DADES PERSONALS

*Tal com apareixen en el teu DNI
*Tal com apareixen en el teu DNI
*Sense guions i amb la lletra corresponent
*
*Torne a introduir l'email per a confirmar
*
*
*
*
*
*

OFERTA FORMATIVA COTSA 2024 ( Recorda marcar tots aquells mòduls en els quals et vulgues matricular)

ALTRES DADES NECESSÀRIES PER A LA PRESELECCIÓ:

COL·LEGI PROFESSIONAL Al QUAL PERTANYS

SI ESTÀS EXERCINT INDICA'NS:

DECLARE:

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

DEURE d'INFORMACIÓ – PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

En compliment del deure d'informació establit en la normativa vigent sobre Protecció de Dades (EL 15/1999, RD 1720/2007 i Reglament UE 2016/679), el Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant (COTSA) li comunica que al tractament de les dades personals recollits en la present sol·licitud li serà aplicable els següents:

Fines
Gestió d'inscripció en ponències i cursos formatius, així com seguiment de l'evolució i desenvolupament acadèmics.
Facturació del servei prestat, si procedira.


Responsable del tractament
COL·LEGI OFICIAL DE TREBALL SOCIAL D'ALACANT, amb domicili en Carrer Pintor Murillo 17-29, Entresòl, 03004, ALACANT

Legitimació
  La base jurídica del tractament de dades personals respon al lliure, específic i inequívoc consentiment del seu titular, de conformitat  amb l'article 6.1. a) del Reglament UE 2016/679.

Destinataris
Les dades personals recollits en aquest document seran gestionats pel responsable del tractament, si bé podran ser facilitats al ponent intervinent  per al degut seguiment de l'evolució acadèmica, així com l'atenció de consultes.  La posada a disposició serà necessària per a complir amb la petició del col·legiat/a, suposant l'omissió de la mateixa la impossibilitat de complir amb la sol·licitud iniciada pel col·legiat/a.Les dades podran ser cedits a la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i polítiques Inclusives exclusivament per a la justificació i comprovació de la subvenció rebuda per la seua realització.

Termini de conservació
COTSA conservarà la informació subministrada per el/la titular de les dades durant el temps que s'estenga el curs o ponència al qual va cursar la inscripció, si bé COTSA es reserva el dret  d'emmagatzemar-la durant els terminis de prescripció a l'efecte del compliment d'obligacions tributàries i administratives, així com l'atenció i/o interposició de reclamacions o accions judicials.

Drets
El titular de les dades estarà legitimat en tot moment a exercitar davant COTSA o el responsable del tractament el corresponent dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat, comprometent-se COTSA a justificar recepció de la petició i donar resposta a la mateixa en els terminis legalment establits. Així mateix, podrà elevar, en cas que considere que el tractament no s'ajuste a l'estipulat en la normativa sobre protecció de dades, denúncia davant l'autoritat de control, la competència del qual correspon, en el present cas, a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, amb seu a Madrid, Carrer Jorge Juan, 6, 28001.

Condicions d'ús

Modalitat de tots els mòduls: seminari web, seran sessions presencials a través de la plataforma en línia GOOGLE MEET del col·legi. El material complementari es penjarà en la plataforma MOODLE.


Dirigit: Persones col·legiades en treball social i persones col·legiades en altres/as Col·legis Professionals associats a Unió Professional de col·legis professionals i estudiants d'últim curs.


Preus: 
Les persones col·legiades en altres Col·legis Professionals de Treball Social i les persones col·legiades en altres/as Col·legis Professionals associats a Unió Professional de col·legis professionals, tindran dret al preu del curs establit en l'opció " col·legiat/a en actiu", sempre que adjunten justificant del seu col·legi de referència de trobar-se al corrent de quotes.
Les persones col·legiades en el *COTSA tindran accés si complixen els requisits establits als descomptes indicats.

DESCOMPTE DEL 50% PER A COL·LEGIATS/AS COTSA:
a.- Col·legiat/a en desocupació que no perceben prestació per desocupació.
b.- Col·legiat/a en desocupació que perceben una prestació per desocupació igual o menor que el subsidi per desocupació vigent a cada moment.
c.- Col·legiat/a en actiu que perceben un salari igual o menor que el subsidi per desocupació vigent a cada moment.

DESCOMPTE DEL 25% PER A COL·LEGIATS/AS *COTSA:
1-Per a col·legiats/as en actiu que perceben un salari entre la quantia del subsidi per desocupació vigent a cada moment i el salari mínim interprofessional vigent a cada moment.
2- Per a col·legiats/as en desocupació que perceben una prestació per desocupació entre la quantia del subsidi per desocupació vigent a cada moment i el salari mínim interprofessional vigent a cada moment.

Certificació:
L'alumne/a ha de tindre en compte que este tipus de cursos no són cursos d'especialització ni es cursen per a obtindre mèrits i per tant no tenen per què ser *baremables en convocatòries d'ocupació pública, per això el col·legi no emetrà certificats de les mateixos.

Normes de devolució de cursos anul·lats pels inscrits:
Fins a quatre dies abans, devolució íntegra de l'import del curs.
Després del quart dia fins al mateix dia del curs se'ls retornarà el 30% de l'import d'este.
Només s'acceptaran devolucions per malaltia o treball degudament justificats o defunció familiar. 

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info