Salutació de la Presidenta

foto de la presidenta

El Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant us dóna la benvinguda i posa a la vostra disposició este espai virtual per a la difusió del nostre àmbit professional i per a la participació dels col·legiats i col·legiades. En este portal web, aneu a trobar informació sobre el Col·legi, sobre els programes i activitats que venim desenvolupant-hi, comissions i grups de treball, notícies d’interès, iniciatives de formació, publicacions, documents, convocatòries, ocupació i seu.

Pretenem donar a conèixer a la societat el nostre Col·legi i, al mateix temps, disposar d'un instrument per a la comunicació i per dinamitzar la participació dels professionals del Treball Social en l'activitat col·legial. Des d'aquest entorn, volem impulsar les bones pràctiques professionals, el compliment de Codi Deontològic i la consecució d'uns serveis socials públics, accessibles per a tots i de qualitat.

Sigueu benvingudes i benvinguts a este punt de trobada en el qual la Junta de Govern espera que trobeu una eina per seguir treballant en la defensa dels drets humans, la justícia social i la igualtat d'oportunitats. Esperem comptar amb les vostres aportacions i amb la vostra col·laboració per seguir millorant-la.

Rebeu una cordial salutació.

Mª Dolores Soler Aznar.

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Linkedin

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info